![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Nu o luati chiar asa de tragic. Intradevar am zis ce imi recomandati asta nu inseamna ca trebuie sa si merg pe acel produs. Am mai discutat si cu alte persoane si mi-au zis sa merg pe 10 w40. Momentan cu un astfel de ulei ruleaza masina "Mobil1 10 W40". Sigur puteam sa cumpar tot Mobil1 10 w40 pentru ca masina merge foarte bine cu el. Corect, ulei-ul pe care l-am cumparat este un Metabond TOP 5 W40. Dupa ce o sa il pun pe masina o sa va tin la curent. Totodata am cumparat si tratament pentru curatare motor, tratament motor, si un aditiv pentru benzina. Sper sa nu stric masina ![]() Ai spus ca acest ulei nu este bun ? Atunci de ce BMW il agreaza ? Ai folosit acest tip de ulei si nu a avut rezultate bune la masina ? Am nevoie de raspunsuri corecte si concrete, nu din auzite. O sa schimb si cureaua dar momentan nu stiu ce tip/model sa cumpar. Maine o sa vb la auto karma sa vad ce imi recomanda baietii. Dacian |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
In situatia in care nu o sa mai functioneze la parametrii corespunzatori atunci o sa aveti un exemplu de "asa nu". Esti un om curajos, asta e sigur ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:06 AM |