![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut bine vam gasit , sunt proaspat posesor de bmw 325 ix , mai multe nu prea stiu sa va zic de masina azi am cumparat`o si pana acu sunt incantat de ea numai ca mai am ceva de munca la ea, mai ales la interior, am si eu o intrebare din ce cauza nu imi indica benzina , se tot plimba acu cand la zero cand la maxim , ms
si inca o intrebare , am tot traseu din inox si este foarte zgomotos ce pot sa ii fac sa numai "urle" asa rau |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut , am bagat masinuta la o revizie si am schimbat -bucse fata, amortizoare fata, discuri si placute fata spate, saboti, cablurile de frana de mana si bieletele fata spate, mai am de schimbat vineri si distributia ca decand am luat masina nu am schimbat distributia, si este cam moale cureaua...am gasit sa cumpar jenti pe 17 oz futura , intrebarea mea este ce et trebuie sa aiba jentile?
ms |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:05 PM |