![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Am fost ieri si am probat niste M6 originale pe 19 sa vad cum dau si daca intra.. Sunt mai mult decat bestiale si mai mult ca sigur le voi lua. O sa trebuiasca sa o cobor si sa-i roluiesc aripile... Faza cu replicile era strict financiara, dar am gasit originale, date jos de pe un M6 rupt pe dupa un pom in germania cu 1000e cu tot cu cauciucuri (pretul incluzand transportul..) Topic closed
ps... am realizat ca mai bine decat sa pun o intrebare simpla si inocenta si sa-mi sara toti in cap, a fost sa dau un search sa vad care cum are si sa ma duc sa le incerc.... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:18 PM |