![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
am vazut un e34 cu m6 rep pe 19 si arata de picai.. umplu tot pasajul ala de la aripi si chiar arata bine.. eram chitit pe RC pana sa le vad, mai ales ca eram intoxicat de cate am tot vazut prin oras; doar ca toate bmw care au M6 rep, le au mici si n-au nici un farmec.. dar.. mai vedem.. ma tot sucesc.
ps. la anvelope ma refeream la alea care sunt mai in interior, mai retrase, decat janta(janta mai lata decat banda de rulare) si asta atat din punct de vedere estetic cat si pt a mai castiga ceva la fata aripilor de care sper s nu frece.. o sa caut pe cineva care sa aiba si le incerc.. cel mai simplu ![]() ps2. da, era vorba de cele italienesti despre care am auzit vorbe bune..:| |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:19 PM |