![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sunt simple comparatii.mereu facem chestii care nu am vrea sa le facem din cauza banilor facem compromisuri nedorite.sunt sigur ca nu ai fi vrut replici pe masina.dar aveai alte variante mai atragatoare decat cele de m .car eoricum nu se potrivesc estetic pe e 39..te necajesc nu te jignesc ,e o diferenta sper sa o sesizezi.iti luai de pe e bay ceva mai bun decat replici gunoiere.ps alea de italia sunt la fel de parnai ca cele turcesti sau chinezesti.eu am avut .deci stiu ce vb.erau moi .parca erau bureti.in fine
say no to junk wheels -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:28 PM |