![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu īnţeleg de ce trebuie să ma jigneşti, cum adică dacă aş gāndi puţin???
Eu am vorbit de replici italieneşti, tu o dai īnainte cu replicile chinezeşti şi turceşti, alea īntr-adevăr sunt gunoaie. Hainele şi īncălţămintea nu au nici o legătură cu maşina şi modul īn care o īntreţii. Dacă am jante replici nu mă īmbrac din Europa dar asta e o altă discuţie, nu este elegant şi nici politicos să vorbeşti de felul īn care se īmbracă cineva, e treaba lui pānă la urmă. Trebuie să ai īn minte şi costurile care presupun achiziţia unor jante noi şi originale. Eu am preferat să cumpar replici noi decāt să arunc banii pe un set de jante originale sh īn stare proastă pe care le găsisem. Un set de jante originale de M5 E39 costă 100 de milioane, un set de replici doar 600 euro. Din moment ce merg zilnic prin Bucureşti şi nu am avut probleme cu jantele, pot spune că sunt ok. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:20 PM |