![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu au am afirmat ca s bune.deci tu trebuie sa testezi.
ma gandeam asa.........cat de buna poate fi o janta de 19 care costa in jur la 100 euro noua??tu daca ai gandi putin ai observa ca e ceva in neregula.dar cum ne imbracam de la turci de la chinezi dece nu am incalta si masinile cu asa ceva.ca doar este ieftin. cand am zis ca ne imbracam de la turci si chinezi ma refer la mare parte din romani.asa fac si mare parte din cei cu bmw.e urat sa ai masina din 2000 cu jante chinezesti.adica dracu daca iti permiti sa ai asemenea masina sau ai parinti care iti dau bani sa o intretii............cerele bani de jante ca lumea . oricum parerea ta nu este relevanta pt mine.replicile sunt de cacat.poate le ai tu pe cele mai bune.eu am avut si nu mi au placut si nu vreau sa mai am .asta e diferente de opinie.dar nu i bag aomului in cap ca ar fi bune. decat ca pret. masina te reprezinta ca om.estii ceea ce e pe masina ta.de la roti pana la suruburi si accesori.asta in cazul celor pasionati.cei care au bmw ca e mai cu mot........decat un logan .........nu cred ca e posibil sa i fac sa inteleaga diferenta intre replici si original.la fel si la parfumuri si haine. calitatea primeaza la mine .nu pretul si nici cantitatea...asa ca sa fi sanatos cu replicile tale bune on topic mai bine iti iei de m 5 pe 17.se pisa pe orice replici.de e 34.gasesti pe e bay. SAY NO TO REPLICAS -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:33 PM |