![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
La rar, te referi la ITP?
Ce trebuie schimbat la masina depinde la ce nu corespunde cu dorintele cei care iti fac ITP.. Eventual mergi cu masina la un servici sa-ti face o inspectie. Piese de schimb sunt in multe calitati si preturi diferite. Nu e neaparat sa-ti cumpar tot de la BMW, unii asa fac, e o chestie de buget si de incredere. Sunt piese de schimb disponibil in multe magazine. Cand ai aflat daca/ce trebuie schimbat, pot sa intreb aici ce si cum. La bucse sunt alte marci decat la amortizoare etc. Geamuri spate cred ca se face, banuiesc ca ai un E36, atunci cel mai convenient gasesti la masini care sa dezmembreaze macarale, fete de usa, butoane, instalatia electrica, ce o fi necesar pentru upgrade asta. ps felicitari cu achizitia ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:10 AM |