![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
salut.
sunt nou printre voi, dar sper ca in curand ne vom cunoaste. de curand mi s a indeplinit un MARE vis..si sunt si eu detinatorul unui E12. masina zic eu...nu arata cine stie ce si am ff mult de munca la ea, dar asta nu cred ca o sa fie un impediment, mai ales ca tin ff mult la ea desi o am de foarte putin timp. momentan nu circul cu ea pt ca am de facut unele "mici "reglaje si de schimbat consumabilele, pentru ca imi consuma foarte mult, dupa un calcul de al meu aprozimativ 20l/100km. oricum sper ca in curand sa termin retusurile la motor si sa demaram pe soselele patriei ![]() ![]() ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
azi am pelcat sa mi iau grund si antifon pentru interior....
pe drum am primit telefon ca a venit cineva sa mi ia volga din curte, si cu aceasta ocazier se pare ca...masian mea a intrat de azi la dezmembrat..... nu pentru vanzare ci pentru vopsitorie...si daca va fgi si ceva de sudat la ea....desi n am dat decat de o gaura mica pe care vreau sa o rezolv cu popnituri....am inteles ca e mai beton decat sudura am scos cam tot nikelul de pe a...in afara de ramele mari de la portiere si oglinda electrica la care s a rupt jumatate din capul surubului ![]() poze n am avut timp sa fac pentru ca m am grabit sa mai scot cate ceva de pe ea.... in schimb am poze cu volga decapotata si 2 cu masina, alaturi de...aghiotantul meu ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:12 PM |