![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 10-October 08 From: Bucuresti/Braila/Prahova/Romania Member No.: 2,235 Car: E46 Engine: 22 6S1 2,0 172 ![]() |
am roti de m5 pe masinuta mea,exact cea din imagine.pe care as vrea sa le dau.asa am luat masina,dar nu se compara autobahn`u cu autostrada soarelui
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 10-October 08 From: Bucuresti/Braila/Prahova/Romania Member No.: 2,235 Car: E46 Engine: 22 6S1 2,0 172 ![]() |
exista si tapiterie de piele,da problema e ca fumez.am si foarte multe odorizante d-alea,da..nu fac fata.Poate sa-mi recomande cineva ceva?
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
exista si tapiterie de piele,da problema e ca fumez.am si foarte multe odorizante d-alea,da..nu fac fata.Poate sa-mi recomande cineva ceva? odorizantele alea la "conserva"sub forma de gel sunt destul de bune . daca le stii . mai bine fa un topic cu masina ta la "masina mea" si discutam acolo toate aceste aspecte ![]() pana una alta UP ! PS cu ce inlocuiesti rotile astea ? PS 2 - esti al doilea coupe rosu de pe forum ....fereste te de batz ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 12:12 AM |