![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
salut.
sunt nou printre voi, dar sper ca in curand ne vom cunoaste. de curand mi s a indeplinit un MARE vis..si sunt si eu detinatorul unui E12. masina zic eu...nu arata cine stie ce si am ff mult de munca la ea, dar asta nu cred ca o sa fie un impediment, mai ales ca tin ff mult la ea desi o am de foarte putin timp. momentan nu circul cu ea pt ca am de facut unele "mici "reglaje si de schimbat consumabilele, pentru ca imi consuma foarte mult, dupa un calcul de al meu aprozimativ 20l/100km. oricum sper ca in curand sa termin retusurile la motor si sa demaram pe soselele patriei ![]() ![]() ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
fostul rpoprietar a zis ca nu a fost lovita...insa mi am dat seama singurel ca a fost lovita in fata....iar qazi cand am scos buretii am vazut umflatura d rigoare...si imi veneau vine cunoscutele lacrimi....
oke...sper ca nu e nici o pb din cauza asta...lonjeroanele sunt oke...zic eu....am sa vad cand ma duc sa i fac unghiurile....sa vad cat or sa mi ia.... P.S. misule...barba mi am lasat ca sa nu mai am nevoie d perie d sarma ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:47 PM |