![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu stiu daca am selectat alea bine.e prima oara cand ma chinui sa fac un poll:PP
deci as vrea la primavara sa ma apuc sa montez un turbo.ca vad ca deja a devenit banal sa ai turbo pe masina dar eu am o problema nu stiu pe care sa pun. pe interceptor sau pe cs u? ce ati alege ?dece ?argumente.pls eu personal merg pe mana la interceptor. mai mare mai asezata pe strada mai lunga .........cu punte spate pe discuri (cs tamburi) spatiu mai mare la motor si plus ca imi place mie mai mult. ma gandeam sa fac un credit sa cumpar tot odata............dar la dracu nu merita......asa ca pe rand cate 1 piesa pe luna. nu vreau sa ma duc la curse .......doar asa sa fie acolo:P ca am melci multi in curte si nici unu pe masina. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
corect .ema stiu ce zici.dar interceptorul ma scoate din sarite cu mersul injectiei ,consuma 22 si nu trage deloc.asa prefer sa mi ia 30 si sa stiu ca am sub fundulet 400 de cai .cs are motorul nou .nici macar nu e rodat si nici u e stransa chiulasa.ar fi pacat .
poate peste 2 3 ani o sa i pun si lui un turbo.deocamdata nici macar nu pot sa merg cu el.ca tre s amai dau 20 de mil la circa financiara:( til ai dreptate -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 11:13 AM |