![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 11-October 08 Member No.: 2,238 Car: e34 Engine: 2.0 24v vanos 150cp ![]() |
salutare tuturor
![]() ![]() alte observatii: masina prezinta rugina la bandouri,clanta sofer,si usita rezervor!! pretul autoturismului este de 2300 e negociabil. pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe messenger id-ul fiind : stecherro sau la nr de tel 0741590805 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 11-October 08 Member No.: 2,238 Car: e34 Engine: 2.0 24v vanos 150cp ![]() |
si totusi pentru o masina in starea ei adica linie motor directie si altele..totul functioneaza impecabil...si usile se inchid impecabil..la 150 km/h iei mana de pe volan si masina merge drept.jantele sunt ca noi anvelopele noi noute,mai rar asa la un e34 rupt prin romania..sau mai stiu eu ce..masina credeti-ma e impecabila!daca nu ar fi rugina aceea pretul ar fi mult mai mare.
mai scad din pret pentru ultima oara. ultimul ei pret este de 2100! avand in vedere k sunt altele pe internet praf la motor caroserie si se invart in jurul preturilor de 2800!tot neinmatriculate..cine nu ma crede sa faca putina munca de cercetare pe site-urile de profil.accept si variante. opel astra,vectra etc...de preferat inscrise..sau de ce nu si neinscrise cu diferenta +/ - din parte mea. deci un nou UP! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:34 PM |