![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Am zis ca-l fac, ca rastorn muntii...etc, dar timpul , banii si alte probleme ma obliga sa renunt la acest proiect.
Asa ca: dezmembrez E28, 528i, 1982. Masina este completa, se vinde orice piesa, inclusiv jantele BBS 17" cu anvelope aproape noi (identice cu cele de pe septarul meu, numai ca ale mele is 16") fara ABS, geamuri electrice pe fata, boxe sony xplod, etc... Masina se afla la Mihai la Gaesti in curte PS: daca este vreun doritor pentru masina cu totul avand in vedere ca are actele in regula, sa spuna si ne intelegem la un pret REZONABIL dar nici pomana nu facem, ca nu`s sef la armata salvarii sau crucea rosie. 0720389750 This post has been edited by Sportivu: Sep 30 2008, 10:37 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Injectia completa la ce bani e?
Vreau galeria+injectoarele,instalatia electrica,calculatorul,debitmetrul,instalatia la pompa de benzina,corpul de apa cu sondele de apa si ce mai o mai fi nevoie. -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 11:31 PM |