![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm am vazut la silviu in semnatura ce intrebari i se pun
![]() la mine pe scurt ca tre sa fug de la serv. da dece iti plac astea vechi? da dece consuma asa mult? da e pe carburator? are injectie din 72? cat ai dat pe ea? cat ai bagat in ea? cat ai fugit cu ea? da mai merge?? da dece nu o vinzi ?asta e cea mai penala adresata mie personal da dece ti atatea cotete ? da dece nu le vinzi pe toate sa ti iei una mai noua? da dece bagi bani in ele? da de unde ai pasiunea asta? da cat consuma domne?..........mama asa mult:PP cat prinde? si lista .o sa continue.acum nu mi vin toate in minte -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
Mai e intrebarea "Asta e adusa de-afara, nu?" .
Daca raspund ca e luata din Ro, sunt intrebat de ce nu am luat-o de afara . Dintre toate intrebarile locul II pentru cea mai enervanta intrebare il declar pentru cea cu "Cat ai dat pe ea?" Nu de altceva, dar multi ( aproape toti ) habar n-au cu ce se mananca un E30 si intrebarea nu isi are locul... Locul I revine comentariilor de dupa raspunsul meu, asta in cazul in care raspund . Daca cumva raspund si spun cat am dat pe ea, cel mai enervant e cand mi se spune... "A, esti fraier! Puteai sa iti iei una din asta de afara cu 1500 E tzipla !" Pe urma urmeaza comentariile cu "De banii astia puteai sa iti iei o pisicuta" si "Ai dat cam mult pentru o masina veche de 20 de ani". Faza de aseara : El: Cat ai dat pe ea ? Eu: Mai conteaza ? El: Ai dat pana-n 1500 pe ea? Eu: ![]() Al treilea se baga in seama : Peste 3000 ? El : Ce-ai c***e ? Cum sa dea mai mult de 3000 pe ea ? La jumatate de ora dupa faza tipul vede un BMW X5 si zice "ia uite ce ML320 frumos". De azi m-am hotarat sa nu mai raspund serios decat cunoscatorilor, pentru restul care nu au nici o treaba cu E30 si cu masinile in general nu merita sa ma obosesc sa le raspund . -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:31 PM |