![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 556 Joined: 11-November 07 From: PLOIESTI Member No.: 1,277 Car: E30 Engine: 2.4D 85CP ![]() |
an 90,suspensi sport,jante 17 omologate si trecute in talon,inmatriculata ro,unic propietar,scaune electrice si incalzite,stare estetica si de functinare f.buna...
pret 3500 euro sau variante E30..... -------------------- E30..324D E30..325 I
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 556 Joined: 11-November 07 From: PLOIESTI Member No.: 1,277 Car: E30 Engine: 2.4D 85CP ![]() |
bara fata a fost schimbata si a nu e aranjata cum trebuie...nu am timp de ea......trebuie sa o vopsesc cu alb
intradevar insala mult si bara nefiind bine aranjata masina nu este facuta pt curse cercuri sau alte nebunii....pur si simplu sa mergi cu ea incet asta si din cauza suspensiei rigide.....masina a fost si este f ingrijita.... client am de fapt dar trebuie sa scape de un alt bmw..... sincer am dat-o intr-o seara unui prieten sa mearga cu ea si am mers in spatele ei,in lateral ....se vade superb asa lasata,cu jantele mari. cind o vad parca nu ma indur sa o mai dau dar am 3 masini si nu pot sa le intretin.. masina nu este un cazan si nu pot sa o las mult la pret....asta e...mai astept ..poate se indragosteste cineva de ea sau mai exista pasionati ai acestui model........ va multumesc pt sfaturi... -------------------- E30..324D E30..325 I
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:08 AM |