![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm am vazut la silviu in semnatura ce intrebari i se pun
![]() la mine pe scurt ca tre sa fug de la serv. da dece iti plac astea vechi? da dece consuma asa mult? da e pe carburator? are injectie din 72? cat ai dat pe ea? cat ai bagat in ea? cat ai fugit cu ea? da mai merge?? da dece nu o vinzi ?asta e cea mai penala adresata mie personal da dece ti atatea cotete ? da dece nu le vinzi pe toate sa ti iei una mai noua? da dece bagi bani in ele? da de unde ai pasiunea asta? da cat consuma domne?..........mama asa mult:PP cat prinde? si lista .o sa continue.acum nu mi vin toate in minte -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Din cauză că una din maşini are numere de Galaţi, mulţi mă întreabă dacă sunt de acolo (n-am fost în viaţa mea în acest oraş). Mai stresant e că unii parteneri de trafic au impresia că poate sunt venită acum din provincie şi fac unele manevre deranjante (însă realizează rapid că nu au de a face cu o provincială derutată, asta pentru că uneori scot şi capul pe geam şi zic "chestii" care clar sunt învăţate în Bucureşti
![]() În aceeaşi notă, ar putea să mă întrebe şi de numărul de la BMW, dacă are legătură cu Ungaria. Nu toate numerele înseamnă ceva. Legat tot de "maşină nouă, nu rablă ca ale tale", iar m-a enervat cineva azi (el are o dacie ruginită). Cică de ce nu le dau la Remat ![]() -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat în suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th October 2025 - 04:33 AM |