![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Cateva intrebari as avea si eu..
1. Am pus antigel prin februarie dupa ce mi-am facut motorul. Mai e cazul sa-l schimb? Am facut ~15.000km cu el, asta in caz ca, conteaza ![]() 2. Ce ulei recomandati sa pun pt iarna? Momentan am Aral 10W40 si i-a venit randul sa-l schimb. Ma gandeam sa pun tot 10w40, de la Bmw. momentan cam atat.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
A venit si zapada(multasteptata de unii!) si ma lovesc de probleme:nu stiu ce front atmosferic e in curtea mea,dar am gasit masina acoperita de un strat de gheata si zapada.Nu am putut deschide decat usa spate dreapta,dupa care,din interior le-am deschis pe celelalte,cu destul efort.Parca erau lipite!As putea sa dau cu ceva pe la usi?Ca sa nu mai vorbesc ca usa mea scartzia in draci pe piatra cubica.Aici deja stiu,imi trebuie gumipflege din ala.Dar pentru rama usilor nu exista nimic care sa le impiedice sa se lipeasca?Vreo alifie ceva?
![]() Ce se poate face in situatia in care nu le poti deschide larg,dar nici sa le inchizi la loc?Las masina cu usile intredeschise? Imi vine sa :crybaby: -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 06:59 AM |