![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm am vazut la silviu in semnatura ce intrebari i se pun
![]() la mine pe scurt ca tre sa fug de la serv. da dece iti plac astea vechi? da dece consuma asa mult? da e pe carburator? are injectie din 72? cat ai dat pe ea? cat ai bagat in ea? cat ai fugit cu ea? da mai merge?? da dece nu o vinzi ?asta e cea mai penala adresata mie personal da dece ti atatea cotete ? da dece nu le vinzi pe toate sa ti iei una mai noua? da dece bagi bani in ele? da de unde ai pasiunea asta? da cat consuma domne?..........mama asa mult:PP cat prinde? si lista .o sa continue.acum nu mi vin toate in minte -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Cea mai stresantă īntrebare: De ce nu īţi iei şi tu o maşină normală, nouă, care să consume puţin, pe care s-o parchezi uşor, una mică şi eventual roşie, ca de fete.
![]() Păi pentru că nu-mi plac maşinile "normale", care consumă prea puţin, şi pe care şi le poate cumpăra oricine are bani. N-am problemă cu strecuratul prin trafic, nu parchez greu, şi urăsc maşinile "mici şi roşii" care sunt considerate de fete. A doua: De ce ţii tu 3 maşini? Ce faci cu ele? Una mică, nouă şi bună nu ţi-ar ajunge? Nu, mie nu-mi ajung decāt de la 3 maşini īn sus. ![]() E benzinar??? Cāt consumă asta? 17 īn oraş???? Da, doar asta consumă 17, a treia o să consume 28-30. ![]() Da ce dracu ai sub capotă, că scrie 250 pe ea şi ai trecut ca racheta? 280. 280E. De ce nu-ţi sudezi toba? Scoate prea mult zgomot. Păi chiar asta īmi plăcea (puteam speria babele la stop dacă ambalam puţin ![]() Cum să-ţi faci tu singură aripa la maşină? Ce meserie ai? Uite aşa, e interzis? Pentru că-mi place, mă relaxează. Şi ultima (īnainte să aleg eu 850-ul): Da ce-ţi trebuie ţie BMW-ul? Să mă plimb cu el, de ce dracu crezi?! Triştii care mă īntreabă lucruri din astea primesc de multe ori răspunsuri īn doi peri, din ce īn ce mai fistichii, pentru că mă provoacă. Unii insistă şi mă mai īntreabă iar acelaşi lucru, şi atunci le mai zic şi alte bazaconii (depinde de dispoziţia de moment). This post has been edited by Tigresse: Sep 24 2008, 10:44 AM -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat īn suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:06 AM |