IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> BMW Audio, Totul despre sunetul in BMW
Dalmatianu'
post Aug 6 2008, 10:48 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Ploiesti
Member No.: 1,697
Car: E36
Engine: M50 2.5 192CP

Dupa cum stiti, BMW este mai slab la capitolul audio, am gasit site-ul : http://www.bavariansoundwerks.com/index.php , dedicat imbunatatirii sunetului in BMW. (inclusiv adaptarea sistemului stock ptr. iPOD sau radio satelit)
Gasiti sfaturi DIY folositoare pe : http://www.youtube.com/profile_videos?user=bavsound&p=r
Sfaturi suplimentare sunt binevenite. De ce nu, prezentari ale setup-urilor voastre actuale aici?

This post has been edited by Dalmatianu': Aug 6 2008, 10:49 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ionut
post Sep 24 2008, 07:49 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

La e 46 nu ai decat 2 posibilitati...ori pastrezi unitatea originala, dar ii adaugi un subwoofer si o sa ai o auditie buna...ori schimbi cd-ul original cu altul si schimbi boxele, le amplifici si adaugi si un subwoofer si o sa ai o auditie peste medie....alte combinatii nu ai... smile.gif .
Daca schimbi doar boxele cu unele mai puternice o sa se auda ca in butoi, deorece nu le poate duce unitatea si vor trebui amplificate oricum ca sa se ridice la anumite asteptari....oricum...cea mai ieftina solutie dupa mine, la care trebuie sa faci si un compromis, este sa instalezi un subwoofer mare sau mic, depinde cat de mult spatiu vrei sa ocupe in portbagaj, sa se monteze un adaptor pentru semnalul de 2v de firma, nu orice jeg ieftin si asta e....daca se vrea mai mult, se poate face dar cu mai multi bani...oricum instalarea se poate face in fata casei si dureaza 1-2 ore depinde de modul de lucru....daca intereseaza pe cineva cum poate sa instaleze un subwoofer pe masina singur, sa zica si incep sa povestesc aici... smile.gif

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 05:08 AM