![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
Salut,
Tocmai ce mi-am cumparat un e46 316i 105cp, ce ar trebui sa schimb? Banuiesc ca uleiul (ce ulei trebuie sa-i pun si cati litri?) + filtrul.. Altceva? Multumesc ![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
In a doua etapa trebuie schimbat si lichidul de frana. Este foarte hidrofil si se uzeaza in timp (chiar stand pe loc!). Se schimba o data la 2 ani.
In a treia etapa trebuie verificat lichidul de racire (eventual masurata densitatea ca sa ai proportie corecta antigel/apa ca vine iarna) si daca e murdar trebuie spalata instalatia si lichidul schimbat. Apoi, eu personal as schimba lamele de la stergatoare (daca sunt uzate). Multi probabil ca vor rade de chestia asta, dar are o importanta enorma, lamele se schimba in teorie o data pe an si niste lame bune si noi vor lasa parbrizul USCAT la o trecere dus-intors, lucru nepretuit mai ales noaptea. In fine ar ramane de schimbat o sacosa de filtre (ulei, aer, benzina, polen). Puristii probabil ca ar shimba si uleiurile la cutie si diferential desi BMW le cam zice lifetime.... ![]() Apoi .... azot in roti, bradutul parfumat preferat siii ... drum bun! ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:40 AM |