![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (alexandru_83) ...adevarul e ca Nokia sunt cele mai bune
![]() nokia sunt cele mai vandute, nu cele mai bune.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 177 Joined: 19-October 05 From: bucharest Member No.: 33 ![]() |
hihih, NOKIA rullzzzz
pe BMW se pune nokia din fabrica,, pe logan nu se pune din fabrika. sa va spun de ce NOKIA? e bun fratilor, e solid, rezista la multe socuri, intemperii, avantajul incarcatorului care merge la mai toate telefoanele nokia fabricate pana acuma. s-e or fi fost primii cu ecran color, dar era atat de jalnic incat nokia nu ar fi pus asa ceva. IR o fi fost pus prima oara de nokia. DESIGN-ul ar trebui sa impresioneze pe niste impatimiti de BMW functionalitatea meniului, navighezi usor prin orice nokia, multi s-au luat dupa nokia, dar acuma normal suntem in 2005 si au trecut multi ani deja decand restul producatorilor au copiat ami tot ce era bun la nokia. va amintiti nokia ala argintiu, fara antena, cu clapeta culisanta, era OZN atunic cand a aparut. sau aal din Matrix, deja nu mai stiu cum se numesc atatea modele aparute.... radio cred ca a fost prima oara pe nokia snake, snake II jocuri care au incantat multi utilizatori, sa va amintesc de prfiluri sau grupuri de apelanti asta ca tot am adus vorba de meniu calendar aducetiva minte de la inceputuri, nu acuma cand toti au copiat ce se putea copia si legat despre mult laudatul vostru e sau se t68 cu ecran color, meniul se misca super greu, ar trebui sa faca astia statistica, cat timp au pierdut in viata utilizatorii de alte telefoane fata de nokia, sau cume era sa joci tenis sau snake in retea prin IR ce vremuri, sa printezi prin IR pe o imprimanta cu port IR, nimicuri, detalii, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:33 AM |