IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vand E30 318is, Inmatriculabil sau dezmembrabil
zeneca
post Sep 3 2008, 01:13 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 257
Car: E30
Engine: M42 1.8is 136HP

M-am hotarat sa o dau inainte sa ma pot bucura cu adevarat de ea....sad.gif

Este un 318is din `90 intr-o stare tehnica excelenta dar putzin avariata. Rosu, coupe, 150.000km, trapa, volan+schimbator Mtech 1, etc.
Nu abunda in dotari dar a fost intretzinuta foarte bine.
Am fost si am cumparat-o din Germania dar am avut ghinionul ca a doua zi, la vreo trei ore dupa ce am intrat cu ea in tzara sa ma trozneasca un idiot in timp ce stateam la trecerea de pietoni. Pagubele sunt: Aripa spate dreapta are o cuta, capacul de la portbagaj s-a umflat, stopul s-a spart. Intrucat in accident am fost proiectat intr-un jeep care statea in fatza mea la trecerea de pietoni, pagubele continua dupa cum urmeaza: capota indoita, aripa dreapta indoita, far+masca sparte, prinderile de la far indoite. Bara nu este atinsa, lonjeroanele nu sunt atinse, nimic altceva nu este atins.

Masina merge impecabil, motorul este intr-o stare excelenta (parerea mea dupa aproape 3000km de mers cu ea) si, in afara de lovituri, arata foarte bine.
Am toate actele necesare pentru cine vrea s-o inmatriculeze (sincer ar merita, eu m-am ofticat grav pt ce am patzit si mi-am facut planuri pt alta masina, motiv pt care o dau). Exista si posibilitatea de numere rosii, eu nu i-am pus. Nr de Ger au expirat pe 29 aug
Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, va puteti face singuri o parere si va stau la dispozitie pt alte detalii la tel: 0740.102.665/0745.059.122
Pretz: 1300euro

This post has been edited by zeneca: Sep 3 2008, 01:15 PM
Attached thumbnail(s)
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Attached Image

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ionusunt
post Sep 12 2008, 08:49 PM
Post #2

jah soldier

Group: Members
From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

TOT mai genial e un 2.5 tongue.gif

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th July 2025 - 07:34 AM