![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 6-April 07 From: Bucuresti Member No.: 885 Car: E36 Engine: M50 325i ![]() |
Salutare,
problema este ca am incarcat instalatia cu freon si in maxim 2 luni il pierd. Cu toate ca cei care l-au umplut au verificat etansietatea cu aparatul ala si au zis ca e etans ca nu pierde pe nicaieri eu tot il pierd. Spuneti-mi si mie va rog un service specializat in ac care sa caute problema mai adanc nu doar sa bage rahatul ala de aparat care e praf din cate vad eu. Multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 6-April 07 From: Bucuresti Member No.: 885 Car: E36 Engine: M50 325i ![]() |
multumesc pentru raspunsuri,
verific tot dar unde sa ma duc? ca la habarnisti aia la care m-am dus nu ma mai intorc. |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri, verific tot dar unde sa ma duc? ca la habarnisti aia la care m-am dus nu ma mai intorc. nu cred ca e nevoie sa te duci la un service pt verificarea asta,uite-te tu atent din fata pana in spate sub bord pe la imbinari,pune degetu colo colo si vez daca e ulei ceva...ei tot asa or sa verifice,contra cost bineinteles -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
nu cred ca e nevoie sa te duci la un service pt verificarea asta,uite-te tu atent din fata pana in spate sub bord pe la imbinari,pune degetu colo colo si vez daca e ulei ceva...ei tot asa or sa verifice,contra cost bineinteles inteleg ce zici tu dar chiar daca imi dau eu seama pe unde curge tot trebuie sa o repare si ma gandesc ca o firma care se ocupa de asa ceva are si piese(un oring poate scapa ma gandesc eu) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 06:20 PM |