![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 25-August 06 From: tg-mures Member No.: 434 Car: e36 Engine: m50 2.0 150cp ![]() |
e masina unui prieten
528 an fabr1977,motor 2.8 original,cutie manuala oglinzi electrice,trapa electrica,inchidere,alarma,tapiterie piele stare super,interior crem acte ok,serii ok,V.T.2010 ca orice masina mai veche are mici retusuri de facut la ea eu zic ca e in stare super...... pret:1500 euro neg.....sau variante cu e30 -------------------- BBT RACING
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
e masina unui prieten 528 an fabr1977,motor 2.8 original,cutie manuala oglinzi electrice,trapa electrica,inchidere,alarma,tapiterie piele stare super,interior crem acte ok,serii ok,V.T.2010 ca orice masina mai veche are mici retusuri de facut la ea eu zic ca e in stare super...... pret:1500 euro neg.....sau variante cu e30 esti sigur ca are oglinzi electrice? |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 25-August 06 From: tg-mures Member No.: 434 Car: e36 Engine: m50 2.0 150cp ![]() |
esti sigur ca are oglinzi electrice? deci eu nu am stat in masina dar proprietarul mia spus ca sant electrice dar cea din dreapta nu merge apoi in leg cu starea masinii sant multe pareri...eu personal cred ca asa arata mult mai bine decat fara pic de culoare sau cu plina de rugina numai sa fie vopsea originala This post has been edited by nahor: Sep 10 2008, 12:19 AM -------------------- BBT RACING
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
deci eu nu am stat in masina dar proprietarul mia spus ca sant electrice dar cea din dreapta nu merge apoi in leg cu starea masinii sant multe pareri...eu personal cred ca asa arata mult mai bine decat fara pic de culoare sau cu plina de rugina numai sa fie vopsea originala S-ar putea sa fie electric, e e12 inainte de facelift si asa avea oglinzi prinse pe usa. Sunt si variante electrice asa. Despre vopsea, nu e vorba de nu mai are vopsea originale, dar este o culoare care nu prinde deloc pe o masina de clasa e12. Nici cu interiorul nu merge. Mai are si barile astea negre. Cred ca proprietar de fapt place masini gen coupe ( vad ca isi caute E30 ) si a pus mana pe acest e12, cu rezultate cum se vede din poze. Daca ar fi ales o culoare care merge cu masina, cred ca interesul la vanzari ar fi fost mai mare. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 06:49 PM |