![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
d cand a inceput sa se raceasca nu mi mai tragea masina...pana azi cand am scos bujiile si le am curatat nitel...d fapt am pus altele
![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
capacul il am nou...luleaua nu e noua ...am sa o skimb...desi nu ma pricep udne se vede uzura la ea...fisele sutn oke...bujiile bosch...le ma pus d curand pt ca ...am simtit ca nu mai tragea masina...si odata cu skimbarea lor...au inceput rateurile.
relantiul l am facut acum oke....iar rateurile imi apar p la 3000 sau daca dau acceleratii succesive pot aparea si p la 2500 oricum nu cred ca mai stau mult pe aici si vin cu rekinul in bucuresti...sa l regleze interceptorul....... daca o avea timp d mine...si o sa fie dispus la o noua etapa d plictiseala ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:50 AM |