![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm am vazut la silviu in semnatura ce intrebari i se pun
![]() la mine pe scurt ca tre sa fug de la serv. da dece iti plac astea vechi? da dece consuma asa mult? da e pe carburator? are injectie din 72? cat ai dat pe ea? cat ai bagat in ea? cat ai fugit cu ea? da mai merge?? da dece nu o vinzi ?asta e cea mai penala adresata mie personal da dece ti atatea cotete ? da dece nu le vinzi pe toate sa ti iei una mai noua? da dece bagi bani in ele? da de unde ai pasiunea asta? da cat consuma domne?..........mama asa mult:PP cat prinde? si lista .o sa continue.acum nu mi vin toate in minte -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Duminica intre timisul de jos /sus care o fi si BV iau un ac de par mai tare si vezi ca in vale era Politia lu DN1 ma trage pe dreapta
eu ce? ca sunt in afara localitatii si imi aduce aminte politstul de faruri ca nu erau aprinse pe sistemul la o masina asa de frumoasa fara faruri? dau bine la public spune el dupa ce se uita la 235 urile de pe spate care nu se asemanau deloc cu 205ul din talon imi spune cum se aseaza pe drum? si daca derapeaza ? si imi spune ca si-a luat unu dar de 150de cai din 98? cu 5800 si incep eu sa-l intreb : da xenon are ? da climatronic are ? da scaune incalzite? da lumini d-astea ? da pele are ??? La toate raspuns NU si imi da avertisment in final ca nu purta pasagerul din dreapta centura ( pasagerul o purta) a fost de gasca ![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th October 2025 - 09:10 PM |