![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
intrucat am multiple probleme financiare, iar masina nu a faacut impresia scontata, o scot la vanzare. O cunoasteti majoritatea, insa pentru cei care nu o stiu:
BMW 524TD, negru metalizat, 2.4 TurboDiesel, automat, tapiserie piele crem, scaune fata electrice+incalzite, servo-directie, servo-frana, alarma+inchidere centralizata, geamuri electrice fata-spate, trapa 2 pozitii electrica, radio-CD-MP3 Alpine + 2boxe noi spate, bara fata+spate+eleron portbagaj M-tech si o gramada mare de piese de schimb: bloc motor ambielat nepus pe masina, inca o cutie de viteze automata, o cutie de vit. manuala, punte spate cu discuri, pompa de injectie, turbina+galeria de evacuare, capac portbagaj, bord negru necrapat, instalatia AC aproape completa( lipseste radiatorul de AC), inca un electromotor, o pompa servo-directie, un volan sport Momo, vreo 2 aeroterme ( una de AC, cealalta normala) etc. tel: 0766 52 54 81 pretul este de 7500 RON, cu toate calabalacurile si fiarele de schimb. Masina pleaca de la mine pentru ca nu a intrat la inima cui trebuie, asadar decat sa o vad cum moare, mai bine o dau. Plus ca ma leaga amintiri....dureroase de ea, unii stiu despre ce vb. Pozele, le gasiti pe forum la http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=1903 ![]() ![]() ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
anunt in continuare valabil, daca aveti nevoie de vreo piesa din cele de rezerva, intrebati, nu costa nimic o intrebare.
0766 52 54 81 -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:52 PM |