![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut bine vam gasit , sunt proaspat posesor de bmw 325 ix , mai multe nu prea stiu sa va zic de masina azi am cumparat`o si pana acu sunt incantat de ea numai ca mai am ceva de munca la ea, mai ales la interior, am si eu o intrebare din ce cauza nu imi indica benzina , se tot plimba acu cand la zero cand la maxim , ms
si inca o intrebare , am tot traseu din inox si este foarte zgomotos ce pot sa ii fac sa numai "urle" asa rau |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
salut , am reusit astazi sa cumpar kitu m-technic 2 , o sa il montez luna vitoare pt ca tre sa ma duc la baietii dupa fundeni sa ii roluiesc pasajele pe spate sa nu imi mai atinga jentile
Mai vreau sa ii schimb tot ce inseamna articulatie pe fata si pe spate , daca mi\ati putea recomanda un magazin cu preturi acceptabile , si la cati bani credeti ca m\ar duce toate piesele , si o sa cumpar si alte amortizoare si arcuri sport , dar nu stiu inca ce sa cumpar 30-30 sau 40-40 ??( daca stiti vreun magazin de unde le pot cumpara), dupa o sa urmeze si interioru la fel daca imi puteti recomanda pe cineva , la care ati mai facut voi ms |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 03:55 AM |