IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> BMW Audio, Totul despre sunetul in BMW
Dalmatianu'
post Aug 6 2008, 10:48 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Ploiesti
Member No.: 1,697
Car: E36
Engine: M50 2.5 192CP

Dupa cum stiti, BMW este mai slab la capitolul audio, am gasit site-ul : http://www.bavariansoundwerks.com/index.php , dedicat imbunatatirii sunetului in BMW. (inclusiv adaptarea sistemului stock ptr. iPOD sau radio satelit)
Gasiti sfaturi DIY folositoare pe : http://www.youtube.com/profile_videos?user=bavsound&p=r
Sfaturi suplimentare sunt binevenite. De ce nu, prezentari ale setup-urilor voastre actuale aici?

This post has been edited by Dalmatianu': Aug 6 2008, 10:49 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Sorin
post Aug 9 2008, 06:24 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 37
Car: E46 Schwarz2
Engine: mic dar viguros

trebuie sa intri in meniu si sa vezi parca acolo daca scrie ceva de code y/n
Io's are mare dreptate sunetul in e46 e in urma cu 20 de ani au facut aia niste combinatii de te doare mintea, pe langa faptul ca puteau sa ramana cu interfata obisnuita la player sa te poti conecta cu niste rca-uri la un cd-changer si alte nebunii

eu mi-am pus casetofonul original pentru ca vroiam inapoi linia bordului, si in slotul de caseta am bagat o caseta adaptoare din care imi iese un jack pt mp3 player
boxele de pe fata erau schimbate de fostul proprietar mai de mult si eu i-am pus niste JBL Gto527 parca pe 2 ohmi
si cred ca luni o sa-mi pun si un subwoofer si statie
daca statia scoate pe 2 ohmi o sa mai iau inca una si o sa le amplific si pe cele de fata ... nu vreau sa fac mare auditie sau sa-mi plece plamanii din mine ( vezi la Ionut---are portbagaj cat un tico ) dar sa mai fie un sunet acolo ceva frumos

--------------------
To the aiiiiiiirport
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 05:05 AM