![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
ce semnifica sigla de la BMW? nu literele, siglaaaaa
acu sa va vad |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
am vazut aseara un documentar despre bmw si despre fabricile lor din germania si s.u.a. .....pe langa ca am ramas masca numa cat dureaza in fabrica vopsirea caroseriei .....unul din indivizii de acolo spunea ca sigla de fapt nu are nici o legatura cu elicea unui avion ,asta fiind o inventie a impatimitilor bmw ,ci are legatura cu blazonul regiunii bavaria ,care este cu romburi albe si albastre..
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am vazut aseara un documentar despre bmw si despre fabricile lor din germania si s.u.a. .....pe langa ca am ramas masca numa cat dureaza in fabrica vopsirea caroseriei .....unul din indivizii de acolo spunea ca sigla de fapt nu are nici o legatura cu elicea unui avion ,asta fiind o inventie a impatimitilor bmw ,ci are legatura cu blazonul regiunii bavaria ,care este cu romburi albe si albastre.. oare ??? parca sunt altfel romburile de pe emblema BMW -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:58 AM |