![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut bine vam gasit , sunt proaspat posesor de bmw 325 ix , mai multe nu prea stiu sa va zic de masina azi am cumparat`o si pana acu sunt incantat de ea numai ca mai am ceva de munca la ea, mai ales la interior, am si eu o intrebare din ce cauza nu imi indica benzina , se tot plimba acu cand la zero cand la maxim , ms
si inca o intrebare , am tot traseu din inox si este foarte zgomotos ce pot sa ii fac sa numai "urle" asa rau |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
salut , am si eu nevoie de un sfat ,, am pe masina jenti cu 9 j pe spate si 7,5 pe fata , acum am toate 4 cauciucuri cu 215-40-r16 dar nu imi place cum se vad pe jentile din fata , mi se par prea late caiuciucurile , daca las 215-40-r16 pe spate si pun 205-45-r16 pe fata , se strica cutia de transfer? depaseste 1%?
Am mai gasit jenti pe 17 dar au et35 si nu stiu daca se potrivesc...(cum pot afla si eu daca se potrivesc?? La masina am mai cumparat stopurile negru cu rosu , cu kitu m-technic sunt in tratative , daca mai lasa ceva il cumpar ,saptamana vit pun niste poze va salut |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:32 PM |