![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Stii ce te mai rog, sa imi trimiti si "lacasaul", nu stiu cum sa ii zic, in care se prinde torpedo-ul, ca al meu s-a cam strambat atunci cand am tras de el, cand se blocase! Si, s-a intamplat o chestie nasola, cu torpedo-ul care l-ai trimis. Probabil din cauza greutatii pieselor, care l-au atins in timpul transportului, s-a cam gaurit!
Noroc ca l-am avut pe al meu si am schimbat doar incuietoarea, dar nici al meu nu era intr-o stare foarte buna! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
Stii ce te mai rog, sa imi trimiti si "lacasaul", nu stiu cum sa ii zic, in care se prinde torpedo-ul, ca al meu s-a cam strambat atunci cand am tras de el, cand se blocase! Si, s-a intamplat o chestie nasola, cu torpedo-ul care l-ai trimis. Probabil din cauza greutatii pieselor, care l-au atins in timpul transportului, s-a cam gaurit! Noroc ca l-am avut pe al meu si am schimbat doar incuietoarea, dar nici al meu nu era intr-o stare foarte buna! Imi pare rau de torpedou,eu am incercat sal feresc.Fii mai explicit cu chestia in care se prinde torpedou.te referi la balamaua din spate sau la chestia din fatza in care se prinde incuietoarea lui?Tio spus Xander cum sta treaba cu discu de frana?si la asta so dus surubu.trebuie sa alegi: sau il trimit cu tot cu jamba sau nul mai trimit.astept raspuns. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:52 AM |