![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Masina este un e28 din anul 1983, cu motor de 2 litri, benzina+GPL, jenti BBS pe 17"; in rest extra na a prea fost pe masina cand l-am cumparat. Este in proprietatea mea de aprox. 2 ani, si anul trecut m-am gandit ca e timpul ca "rechinul sa renasca", si am zis, daca oricum o sa fie desfacuta toata masina pentru tablarit si vopsit, atunci sa pun pe ea macar geamuri el. pe fata, dar norocul meu a fost ca am gasit in Ungaria un 520 din '87 cu geamuri el., ABS, clima, discuri pe spate, discuri ventilate pe fata, inchidere centralizata din fabrica; nu am ezitat, si m-am dus dupa ea. Asadar in august "rechinul" a intrat la "reconditionare". S-a montat toate 4 usile, capota si portbagajul de pe cel din Ungaria, dupa ce a fost vopsit, atunci a venit greul: pus ABS-ul, clima, geamurile electrice, puntea spate si discurile ventilate pe fata, asta insemnand si toata instalatie el. schimbata una cu cealalta. Toata lucrarea a fost facuta de Domy, care cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Intre timp scaunele au fost retapitate. Si in plus de atunci masina a mai primit si un set de angel eyes, in rest mai trebuie sa montez folia pe geamuri si ce a mai ramas crom pe masina (in spate la luneta), schimbat de pe celalalt. Cam atat cu prezentarea masinii, acum pozele:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
as vrea si eu carlig, daca imi iau vreodata barca, cu ce o remorchez de masina?
![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Sincer, nici mie nu-mi place, dar: 1. mai de mult cand masina inca era la cumnatu' meu, odata, iarna a alunecat, si a luat vreo 3-4 masini parcate pe partea dreapta cu carligu'
si stiti ce a patit masina? s-a indoit un pic carligu', atat. 2. acum vreo 3 luni in parcare, am dat in spate si am tamponat un Supernova, consecinte: Supernova, placuta, bara fata, masca: varza, E28: absolut nici o zgarietura ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:41 PM |