![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Deci eu unul m-am decis, numai ca am o mica rectificare: renunt la centura de siguranta. In rest ramane valabila cererea, plus piesele lui Xander.
Deci in total ar fi cam asa: reactor_share (adica eu) 1 - jamba dreapta fata! 2 - torpedoul, daca este negru, sau mecanismul care il inchide, adica practic incuietoarea (aici trebuie sa imi spui ce anume, adica torpedoul cu totul sau doar mecanismul si cu clapita din exterior, as prefera torpedoul cu totul daca este negru) si Xander: 1 - bara fata 2 - bara spate 3 - amortizor jamba fata dreapta 4 - mocheta din portbagaj cea mare de pe podeaua portbagajului 5 - sigla bmw de pe portbagaj daca e ok 6 - bucsele de plastic in care intra surubul de reglare de la farurile de faza scurta Poti sa faci pretul pe bucati avand in vedere ca sunt pentru doi useri. Dupa cum a zis si Xander ramane la atitudinea ta daca amortizorul il dai cu tot cu jamba. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
Deci eu unul m-am decis, numai ca am o mica rectificare: renunt la centura de siguranta. In rest ramane valabila cererea, plus piesele lui Xander. Deci in total ar fi cam asa: reactor_share (adica eu) 1 - jamba dreapta fata! 2 - torpedoul, daca este negru, sau mecanismul care il inchide, adica practic incuietoarea (aici trebuie sa imi spui ce anume, adica torpedoul cu totul sau doar mecanismul si cu clapita din exterior, as prefera torpedoul cu totul daca este negru) si Xander: 1 - bara fata 2 - bara spate 3 - amortizor jamba fata dreapta 4 - mocheta din portbagaj cea mare de pe podeaua portbagajului 5 - sigla bmw de pe portbagaj daca e ok 6 - bucsele de plastic in care intra surubul de reglare de la farurile de faza scurta Poti sa faci pretul pe bucati avand in vedere ca sunt pentru doi useri. Dupa cum a zis si Xander ramane la atitudinea ta daca amortizorul il dai cu tot cu jamba. pt reactor_share 60 roni tot,iar pt xander 3 mil tot.jamba o trimit cu tot cu amortizor.torpedoul il primesti cu totul.as vrea sa stiu daca sunteti de acord cu pretzu.eu incerc sa le demontez maine si sa le si trimit.si o adresa,nr de tel pe privat. |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
pt reactor_share 60 roni tot,iar pt xander 3 mil tot.jamba o trimit cu tot cu amortizor.torpedoul il primesti cu totul.as vrea sa stiu daca sunteti de acord cu pretzu.eu incerc sa le demontez maine si sa le si trimit.si o adresa,nr de tel pe privat. Eu sunt de acord cu pretul pentru mine! Problema e la Xander ca el a inteles ca bara fata e undeva la 80 de ron, sa zicem si bara spate tot 80 de ron, deci ar fi cam 160 de ron. Nu intelege de ce mocheta si emblema si plasticele alea fac inca 140 de ron. Ai putea sa il lamuresti. p.s. vb in numele lui pentru ca e la servici pana la ora 18:00 azi, si sper sa rezolvam ca sa poti trimite pana maine aceste piese! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Eu sunt de acord cu pretul pentru mine! Problema e la Xander ca el a inteles ca bara fata e undeva la 80 de ron, sa zicem si bara spate tot 80 de ron, deci ar fi cam 160 de ron. Nu intelege de ce mocheta si emblema si plasticele alea fac inca 140 de ron. Ai putea sa il lamuresti. p.s. vb in numele lui pentru ca e la servici pana la ora 18:00 azi, si sper sa rezolvam ca sa poti trimite pana maine aceste piese! Greseala mea.Nu stiu cum am calculat aseara.Lui ii vine in jur de 2 mil 200.O alta chestie trebuie sa va spun.Jamba si amortizoru nu le pot trimite pana in momentu in care vorbesc cu baiatu caremi tine masina ca sa o punem intrun loc unde nul incomodeaza.Bara fatza,bara spate,mocheta.torpedou si emblema leam dat jos si pun acuma si poze cu ele.Plasticele de la surubu de reglat faruri nu le mai am. Sper sa vorbesc cat de curand cu ala.Daca vreti,va trimit piesele astea din poze,si jamba cu amortizoru raman pe saptamana viitoare.si imi dati cu 60 roni mai putin.astept raspuns This post has been edited by tm88rif: Jun 26 2008, 01:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 09:30 AM |