![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Uite, cred ca cu discurile am sa rezolv eu. Adica mai bine le iau noi-noute, ca oricum nu stiu daca problema e de la discuri.
Asa ca ramane doar jamba sa o cumpar. Nu mai stiu pretul la ea! Asa ca te rog fa un ultim pret la jamba dreapta fata. Trebuie sa mai adaug la lista inca ceva! Deci: 1 - jamba dreapta fata! 2 - centura de siguranta dreapta fata cu mecanismul ei de tragere, pentru ca a mea merge in suturi si se blocheaza! 3 - torpedoul, daca este negru, sau mecanismul care il inchide, adica practic incuietoarea. Fa un pret per total, si promit ca nu te mai retin cu piesele. Oricum ramane sa vb cu Xander, poate mai vrea si el ceva. Dar daca nu mai vrea nimic de la a ta, atunci ramane sa imi trimiti doar mie! Astept up pret! Multumesc. P.S. Am fost plecat ceva timp din Iasi si din acest motiv nu am mai dat niciun semn. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
Uite, cred ca cu discurile am sa rezolv eu. Adica mai bine le iau noi-noute, ca oricum nu stiu daca problema e de la discuri. Asa ca ramane doar jamba sa o cumpar. Nu mai stiu pretul la ea! Asa ca te rog fa un ultim pret la jamba dreapta fata. Trebuie sa mai adaug la lista inca ceva! Deci: 1 - jamba dreapta fata! 2 - centura de siguranta dreapta fata cu mecanismul ei de tragere, pentru ca a mea merge in suturi si se blocheaza! 3 - torpedoul, daca este negru, sau mecanismul care il inchide, adica practic incuietoarea. Fa un pret per total, si promit ca nu te mai retin cu piesele. Oricum ramane sa vb cu Xander, poate mai vrea si el ceva. Dar daca nu mai vrea nimic de la a ta, atunci ramane sa imi trimiti doar mie! Astept up pret! Multumesc. P.S. Am fost plecat ceva timp din Iasi si din acest motiv nu am mai dat niciun semn. Nui problema.80 de lei toate trei,dar inca nu stiu sigur sati spun cand ma pot apuca de demontat.dar mai tinem legatura.dar astept un raspuns sigur maine de la tine,ca poate pot sa le dau jos mai devreme.sa vorbesti si cu xander sa stiu o treaba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:56 AM |