![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Cateva intrebari as avea si eu..
1. Am pus antigel prin februarie dupa ce mi-am facut motorul. Mai e cazul sa-l schimb? Am facut ~15.000km cu el, asta in caz ca, conteaza ![]() 2. Ce ulei recomandati sa pun pt iarna? Momentan am Aral 10W40 si i-a venit randul sa-l schimb. Ma gandeam sa pun tot 10w40, de la Bmw. momentan cam atat.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Io mi-am pus deja gumele de iarna.. din iunie!
![]() Glumesc, asa am luat masina, cu gume de iarna si pana m-am câcâit sa le skimb, iete ca a venit iarna ![]() Pot sa zic insa ca Michelin Alpin m-au impresionat din nou - vara, ca iarna sunt "the best" din ce am avut pana acum. Nu am avut absolut deloc probleme de franare, aderenta (ma chinui destul de mult pana sa reusesc sa scartai cauciucurile), plus ca am intrat prin noroaie si am urcat pante acoperite de iarba umeda ![]() Avand in vedere ca io merg destul de putini km cu masina (desi o folosesc zilnic) - cred ca fac sub 10.000km/an - incep sa ma gandesc destul de serios sa imi iau niste gume de iarna de 16" sau 17" cu indice de viteza H sau V (240km/h) si sa le tin pe post de "all season" hehe ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 06:39 AM |