![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu am vrut sa o las ca moara pt ca eu inca o consider o masina foarte buna.
vali nu a vrut sa stie ca pleaca la remat asa ca am facut in asa fel incat sa ramana la mine. soo inca nu stiu ce an este:PP nici nu conteaza......... 524 td de state geamuri el toate trapa el servo scaun soer electric aer cond aproape complect:PP mici chesti de facut la directie amortizoare spate putine retusuri estetice ......jantele nu s ale mele ......motorul toarce cat poate d ebine pt un diesel.........am dat comanda de filtre ulei curea distributie...........masina este a lu taica miu dar o sa o mai iau si eu pt simplul fapt ca este diesel ![]() cu ocazia asta multumesc vali....... si sper sa vand dacia lu taica miu ca mi strica reputatia.........cu cotetu li:PP -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
stiu ..si mie imi place enorm cu 4 faruri egale.daca avea si spate de e 12 eram cel mai fericit.
sapt asta ai fac itp ul si asigurarea apoi sapt viitoare indentificarea..alergi de innebunesti pt o inscriere -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:12 PM |