![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 221 Joined: 6-April 07 Member No.: 886 Car: E28 Engine: M30B28 ![]() |
BMW 528i, E28, motor 2.8 litri, 184 cp. Masina este in stare absolut exceptionala, un singur proprietar, tinuta doar in garaj, service numai cu piese originale si noi, caucicuri si consumabile noi, tobe noi, suspensie noua, fara accidente. Geamuri, trapa si oglinzi electrice, volan M tech, interior curat si foarte bine intretinut, doar clapeta de la rezervor e putin indoita.
Am primit pontul de la un prieten din Sibiu si ma bate gandul sa o cumpar eu. Proprietarul e un sas, doctor chirurg, f serios, mai in varsta si mai are un seria 7 nou. Am vorbit cu el azi la telefon, si mi-a spus ca a schimbat anul asta toba complet, amortiozare noi originale, articulatia fata, si ca mai are un set de jenti fagure (presupun ca sunt cele originale de M5 sau ceva BBS-uri). Culoarea e Diamantschwartz, interior crem, si cica a ceruit masina in fiecare an si nu are nici cea mai mica pata de rugina, scaunele nu sunt rupte, au doar ceva huse pe ele. Prima data a cerut 3000 E pe masina, iar acum cred ca s-ar multumi si cu 2800. Ramane de vazut daca e intr-adevar asa cum spune si apoi mai vad. Daca va fi sa cumpar eu masina am sa merg mai mult pe jos, dar voi avea 2 frumuseti in parcare ![]() Primele poze pe care le am de calitate mai slaba: This post has been edited by Edi_: Jun 10 2008, 10:09 PM -------------------- E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
misto masina, motorul cam mare si "fusta" aia cam nasoala.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 09:18 AM |