![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Masina este un e28 din anul 1983, cu motor de 2 litri, benzina+GPL, jenti BBS pe 17"; in rest extra na a prea fost pe masina cand l-am cumparat. Este in proprietatea mea de aprox. 2 ani, si anul trecut m-am gandit ca e timpul ca "rechinul sa renasca", si am zis, daca oricum o sa fie desfacuta toata masina pentru tablarit si vopsit, atunci sa pun pe ea macar geamuri el. pe fata, dar norocul meu a fost ca am gasit in Ungaria un 520 din '87 cu geamuri el., ABS, clima, discuri pe spate, discuri ventilate pe fata, inchidere centralizata din fabrica; nu am ezitat, si m-am dus dupa ea. Asadar in august "rechinul" a intrat la "reconditionare". S-a montat toate 4 usile, capota si portbagajul de pe cel din Ungaria, dupa ce a fost vopsit, atunci a venit greul: pus ABS-ul, clima, geamurile electrice, puntea spate si discurile ventilate pe fata, asta insemnand si toata instalatie el. schimbata una cu cealalta. Toata lucrarea a fost facuta de Domy, care cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Intre timp scaunele au fost retapitate. Si in plus de atunci masina a mai primit si un set de angel eyes, in rest mai trebuie sa montez folia pe geamuri si ce a mai ramas crom pe masina (in spate la luneta), schimbat de pe celalalt. Cam atat cu prezentarea masinii, acum pozele:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
nu inteleg ce are carligul
![]() daca ati stii cat e de folositor.....si daca doamne fereste intra unu in spate la viteza mica isi face praf masina si la tine nici nu atinge spoilerul mie imi place cum arata masina cu tot cu carlig ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:44 PM |