![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Sa zicem ca as cumpara aripile, cu cat le-ai vinde? Dar please pune mai intai niste poze, ca si la ale mele daca te uiti zici ca sunt perfecte, si cand te apropii observi rugina si infundaturi.
Deci cand zic perfecte, inseamna ca trebuie sa fie perfecte. Nu mi-o lua in nume de rau, dar din Iasi pana in Timisoara e cale lunga. LE: Discurile fata se potrivesc de la benzinar la diesel, si daca da, sunt ventilate si in stare buna? Dar jamba dreapta fata, componenta care tine arcul si amortizorul? This post has been edited by reactor_share: Jun 3 2008, 06:57 PM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 31-May 08 From: timisoara Member No.: 1,669 Car: e39 Engine: 4.4 286CP ![]() |
Sa zicem ca as cumpara aripile, cu cat le-ai vinde? Dar please pune mai intai niste poze, ca si la ale mele daca te uiti zici ca sunt perfecte, si cand te apropii observi rugina si infundaturi. Deci cand zic perfecte, inseamna ca trebuie sa fie perfecte. Nu mi-o lua in nume de rau, dar din Iasi pana in Timisoara e cale lunga. LE: Discurile fata se potrivesc de la benzinar la diesel, si daca da, sunt ventilate si in stare buna? Dar jamba dreapta fata, componenta care tine arcul si amortizorul? o sa ma uit la discuri si la jamba.dar de abia joi ajung la masina.atunci iti arat si poze cu aripile,60 de euro amandoua. |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
o sa ma uit la discuri si la jamba.dar de abia joi ajung la masina.atunci iti arat si poze cu aripile,60 de euro amandoua. Am vorbit cu Xander aseara la intalnirea pe care am avut-o si mi-a zis ca nu e nevoie sa cumpar alte aripi, ca un tinichigiu bun mi le face fara probleme, pentru ca dupa cum ti-am zis la prima vedere nu se vede ca si cum ar avea probleme aripile mele. Deci raman in picioare DISCURILE de FRANA fata daca sunt ventilate si in stare buna spre foarte buna si JAMBA dreapta fata daca este la fel in stare foarte buna fara rugina si sa nu fie stramba sau alte probleme. Multumesc. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:58 PM |