![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 59 Joined: 11-February 06 From: bucuresti Member No.: 184 ![]() |
524 td
se face bucati sau intreg de vanzare 0724.360.896 sau 0766.255.534 cipi pozele vin mai incolo -------------------- cipi_ydg
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
cat vrei pe bandourile de pe bara fata si emblema de pe portbagaj (daca sunt in strare ok)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 59 Joined: 11-February 06 From: bucuresti Member No.: 184 ![]() |
cat vrei pe bandourile de pe bara fata si emblema de pe portbagaj (daca sunt in strare ok) bandourile sunt doar cele laterale fara centru si sunt ok,emblema nu am ,faci tu pretu Salut. Dupa cum am zis iti scriu si aici, desi am vb si pe messenger. 1 - Jamba dreapta fata daca e ok si nu e stramba ca a mea 2 - Discurile de frana de pe fata daca sunt ventilate si sunt ok, desi aici as prefera noi sa fie, dar poate neamtul a pus discuri de frana bune pe a ta! 3 - Torpedou daca e negru, sau sistemul de incuiat torpedoul de fapt, ca ala imi trebuie! 4 - Mansonul de la Schimbator si Nuca de schimbator daca sunt in stare foarte buna, dar asta e posibil sa ma rezolve Edi, de la care am luat masina! Si cam atat! 1 jamba fata dreapta 100 ron 2nu mam uitat la discuri dar mai am unele acasa bunicele daca vrei pot sa le duc la cineva sa le strunjeasca(omu a facut si pt s600 2007)100ron 3 sistemul de torpedo tr sa vad in ce stare e ca era in portbagaj 4 nu le am -------------------- cipi_ydg
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:14 PM |