![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Sunt posesor de e46 fost propietar de E34 si E30.Sincer din toate punctele de vedere am eu impresia sau E34 este o masina mult mai reusita decat e46?
Calitatea masinilor produse peste 95 a scazut drastic din punctul meu de vedere.Cu toate ca e34 era o masina destul de veche nu stiam mare lucru despre cum arata sub capota.Acum cu e46 ele sunt mecanic ![]() Din prisma designului nu are rost sa vorbim, e46 este un model foarte reusit ca design dar ca fiabilitate lasa mult de dorit. Ma bate un gand sa ma intorc la e34 , mai am sanse sa gasesc unul in mintile lui? majoritatea vazute erau"praf" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
eu nu stiu ce sa spun dar avand in vedere ca butcky poate sa-si tina ursul cu bara lui spate orientata catre mine mai tot timpul cat pot si eu sa driftuiesc e superior .... cand plecam de la stop amandoi si stau cu el pana pe a 2-a eu zic ca tot e superior ca deh el face show ca se invart cauciucurile in gol
eu zic ca aceasta comparatie nu isi are rostul 1 sunt clase diferite .... normal ca Gimi statea bine in balena si in e46 parca era bagat la presa 2 anii isi spun cuvintul nu cred ca intr-un impact cel cu e34 iese invingator si de aici povestea cu airbagurile ... lasa-le ca sunt bune la ceva 3 e34 e mai lunga in ampatament si din cauza asta sta mai bine asa ca va rog nu mai comparati fara sa aveti minimum de referinte cat de cat tehnice Ca imi place aiai mai mult...Asta e gusturile nu se discuta. Am e46 si imi place ca am pele bej cu scaune incalzite suspensie H&R amortizoare Sachs Advantage Toba finala Remus , cip in computer ( imi da aproape o masina pana la 100 fata de alt 316i ) jante pe 17 cu Dunloape pe ele... imi bate o bascula pe stg si am stricat al doilea senzor de prezenta la airbag. ma enerveaza ca am facut 17000 km cu ea in 7 luni si ca nu o menajez . Uite asa . Ceea ce mi-ar fi placut sa am nu imi permit sa o intretin ... adica un 635csi Fiecare generatie are +si - lor Cele vechi aici includ si e46 e39 e38 pastrau linia BMW .... astea noile nu stiu ce sa spun sunt cam ciudate mai ales x6-le ca am avut placerea sa merg cu o masina cu 129 de km pe bord -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 04:22 AM |