![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Sunt posesor de e46 fost propietar de E34 si E30.Sincer din toate punctele de vedere am eu impresia sau E34 este o masina mult mai reusita decat e46?
Calitatea masinilor produse peste 95 a scazut drastic din punctul meu de vedere.Cu toate ca e34 era o masina destul de veche nu stiam mare lucru despre cum arata sub capota.Acum cu e46 ele sunt mecanic ![]() Din prisma designului nu are rost sa vorbim, e46 este un model foarte reusit ca design dar ca fiabilitate lasa mult de dorit. Ma bate un gand sa ma intorc la e34 , mai am sanse sa gasesc unul in mintile lui? majoritatea vazute erau"praf" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
eu cred ca are ceva soferu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
trebe sa imi iau un telefon cu camera foto.
Am trecut acuma seara pe langa un e34 parcat. Gri metal. Numere rosii. Nu scria ce motorizare e. NU le cunosc asa sa imi dau seama. SUPERB SUPERB SUPERB bag mana in foc ca e proaspat adus de afara. Si, sa fiu pe topic, chiar daca era un e46 langa... degeaba. Tot e34 e mai frumos. Dupa rechin seria 6 , e34 e al doilea pe lista preferintelor (numai sa nu fie diesel). -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:39 PM |