![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 16-May 06 From: Bucuresti Member No.: 296 Car: - Engine: - ![]() |
Hai sa il ajutam pe Florica NSL
Hai sa il ajutam pe el, ajutand-o pe prietena lui Un vis care se poate implini. Sa o ajutam pe sotia lui Florica printr-un vot sa isi indeplineasca un vis. 1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user 2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email 3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia lui Florica Totul dureaza mai putin de 1 minut. !! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !! Hai sa ii facem acest cadou lui Florica si pietenei lui. -------------------- Fan "Brigada Ursulete"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 12-January 08 From: Bucuresti Member No.: 1,405 Car: E36 Engine: M42 1.8 is ![]() |
E pe bune, primesc massuri zilnic
![]() ...nu comentez -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 21-October 05 From: DOMNESTI""WEST OF BUCHAREST Member No.: 45 Car: E30 Engine: nu m am hotarat :) ![]() |
E pe bune, primesc massuri zilnic ![]() ...nu comentez ....Pai ce sa comentezi.....tu ai cat pt 10 -Nu am stiut ca este postat aici....dar urat din partea unora.......multi ma cunoasteti si f multi a ti trecut in atatia ani cel putin odata prin manile mele.....cu masinile voastre sau pentru piese.......multumesc baieti......frumos.... This post has been edited by NSL_FLORICA: May 28 2008, 05:38 PM -------------------- SUZUKI GSX1300 R
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 12-January 08 From: Bucuresti Member No.: 1,405 Car: E36 Engine: M42 1.8 is ![]() |
....Pai ce sa comentezi.....tu ai cat pt 10 -Nu am stiut ca este postat aici....dar urat din partea unora.......multi ma cunoasteti si f multi a ti trecut in atatia ani cel putin odata prin manile mele.....cu masinile voastre sau pentru piese.......multumesc baieti......frumos.... Ti-am zis ca va tin pumnii ![]() Nu m-au deranjat massurile, dar nu am comentat alegerea, cum au facut-o multi mai sus! Iar concursul a ajuns si aici fiindca ai prieteni care vor sa te ajute facandu-l cunoscut! Multa bafta!! -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th October 2025 - 09:38 PM |