![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
Propun un concurs cu cele mai murdare BMW-uri, cine vrea sa participe sa puna niste poze aici
Termen limita: 07.05.2006 Pe data de 08.05.2006 se va face un pool unde se vor vota masinile care intra in concurs -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
alea care nu zboara?
![]() evident ca pe langa frunze si alte prostii am si gainat pe masina din cand in cand.. parca ar avea ceva cu bmw-urile.. puteam sa las mercedes-ul in fatza blocului cu anii ca nu avea nici pe dracu.. acuma sta in garaj si nu are nici o treaba ..e mai jeg-proof asa app.. se da ceva amenda daca am noroi pe numere si nu am masina de teren? ![]() as arde-o si eu stil mad max dar e dubios la un mom dat..nu ma deranjeaza praful cat ma deranjeaza chestia aia lipicioasa..devine direct magnet de praf- si cand ai asta pe parbriz- not funny.. butcky e castigator necontestat la concursul asta - dar a fost participarea cam subtire.. trebuie sa fie fara "trisat" - deci fara saracie din aia antiderapanta cu care arunca astia pe strazi iarna - nu se pune! e tot jeg dar se pune prea usor...fara mers la tara - ca e noroi si praf la greu doar in conditii "native " se califica pentru concurs:)) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:07 PM |