![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 17 Joined: 24-April 08 From: Slatina Olt Member No.: 1,599 Car: E36 Engine: M52 2.0 170CP ![]() |
Salut. eram azi p un drum mai putin bun cand fara sa vreau bineinteles am dat intr-o gaura cam mare
![]() Va rog poate ma invatati voi ce sa ii fac ca daca ma duc la service cine stie cat imi ia aia ... This post has been edited by georgem: May 27 2008, 06:36 AM
Reason for edit: te rog sa scrii corect.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Schimba senzorul de ABS.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 17 Joined: 24-April 08 From: Slatina Olt Member No.: 1,599 Car: E36 Engine: M52 2.0 170CP ![]() |
salut. Va multumesc pentru diagnoze....se pare k unii din voi ati avut dreptate..sa va zik cum a fost...Azi am desfacut roata si ce credeti ca am gasit acolo : un guguloi de tabla indoita care se pare ca inainte de incident a fost aparatoarea de la coroana ABS . Nu stiu ce sa zic ca s-a intamplat banuiesc ca a intrat ceva acolo pe drum ceva foarte tare care a rupt aparatoarea aia si a facut-o guguloi si nu mai iesea deloc de acolo era prinsa intre disc si etrierul de frana si aparatoarea de la disc abia am scos-o de acolo cu o dalta .Acum nu se mai aude nimic dar capatul senzorului ABS s-a dus pe apa sambetei si becul la bord tot aprins este...banuiesc ca daca o sa schimb senzorul o sa mearga ..numai sa nu fi patit ceva coroana...voi ce ziceti oare pot repara senzorul asta...el are un cap de plastic care vine chiar pe coroana iar la mine ala a fost zdrobit de guguloiul de tabla...apropo apoi cand am vazut ca e belea cu senzorul am mers pana la un centru de dezmembrari (vorba vine centru ca au decat cateva masini printre care decat 2 pisici
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
salut. Va multumesc pentru diagnoze....se pare k unii din voi ati avut dreptate..sa va zik cum a fost...Azi am desfacut roata si ce credeti ca am gasit acolo : un guguloi de tabla indoita care se pare ca inainte de incident a fost aparatoarea de la coroana ABS . Nu stiu ce sa zic ca s-a intamplat banuiesc ca a intrat ceva acolo pe drum ceva foarte tare care a rupt aparatoarea aia si a facut-o guguloi si nu mai iesea deloc de acolo era prinsa intre disc si etrierul de frana si aparatoarea de la disc abia am scos-o de acolo cu o dalta .Acum nu se mai aude nimic dar capatul senzorului ABS s-a dus pe apa sambetei si becul la bord tot aprins este...banuiesc ca daca o sa schimb senzorul o sa mearga ..numai sa nu fi patit ceva coroana...voi ce ziceti oare pot repara senzorul asta...el are un cap de plastic care vine chiar pe coroana iar la mine ala a fost zdrobit de guguloiul de tabla...apropo apoi cand am vazut ca e belea cu senzorul am mers pana la un centru de dezmembrari (vorba vine centru ca au decat cateva masini printre care decat 2 pisici ![]() Daca vrei iti dau eu senzor cu 500mii. ![]() De reparat cel vechi nu se poate repara. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:38 PM |