![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Sunt posesor de e46 fost propietar de E34 si E30.Sincer din toate punctele de vedere am eu impresia sau E34 este o masina mult mai reusita decat e46?
Calitatea masinilor produse peste 95 a scazut drastic din punctul meu de vedere.Cu toate ca e34 era o masina destul de veche nu stiam mare lucru despre cum arata sub capota.Acum cu e46 ele sunt mecanic ![]() Din prisma designului nu are rost sa vorbim, e46 este un model foarte reusit ca design dar ca fiabilitate lasa mult de dorit. Ma bate un gand sa ma intorc la e34 , mai am sanse sa gasesc unul in mintile lui? majoritatea vazute erau"praf" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
QUOTE ...si frate,iti recomand prima data cand ai ocazia de a conduce un cotetz dinasta conserva sau cum l-ai mai numit , sa o faci... ...si sa aiba grija la borduri... ca e greu cu masinile astea fara sisteme de control al tractiunii . QUOTE am prieteni care au condus ursuletz dar sunt la 2 m sub pamant....ghici ce au patit?...nu aveau air bag-uri... ...eu cred ca nu stiau sa conduca ! -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
...si sa aiba grija la borduri... ca e greu cu masinile astea fara sisteme de control al tractiunii . ...eu cred ca nu stiau sa conduca ! ![]() ![]() ![]() @silviu -cred ca te-am mai intrebat sau daca nu am mai avut intentia ....masina din poza de la avatar e a ta ? daca da ,fa un topic cu ea ![]() @alex -eu nu dau masina nimanui....mai ales lui care a facut-o cotetz sau conserva sau tuning ieftin....no way....mai ales ca e obijnuit cu Dynamic Stupidity Control ![]() @interceptor -stiu senzatia de zgomot ft bine ![]() ![]() ![]() ON TOPIC -azi am mai convins un om ca bmw e alegera ideala...omul sofer de calibra,coleg de servici. vroia sa isi ia calibra 16valve...acum vrea urs dupa 3 ture prin fata antenei ![]() This post has been edited by ionusunt: May 26 2008, 01:06 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:20 PM |