![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Sunt posesor de e46 fost propietar de E34 si E30.Sincer din toate punctele de vedere am eu impresia sau E34 este o masina mult mai reusita decat e46?
Calitatea masinilor produse peste 95 a scazut drastic din punctul meu de vedere.Cu toate ca e34 era o masina destul de veche nu stiam mare lucru despre cum arata sub capota.Acum cu e46 ele sunt mecanic ![]() Din prisma designului nu are rost sa vorbim, e46 este un model foarte reusit ca design dar ca fiabilitate lasa mult de dorit. Ma bate un gand sa ma intorc la e34 , mai am sanse sa gasesc unul in mintile lui? majoritatea vazute erau"praf" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
si ce nua m dreptate.dece tre s avine orice obosit sa ma faca conservar sa ma faca in toate felurile doar ca el are e 46.daca e asa dispar de pe forumu asta instant ca eu nus aici sa ma fuck areasca el sau altu.eu respect pasiunea oricui fie ca are si dacie care ai cade motorul lui e placerea lui poate sau atata isi permite eu personal nu permit daca vreti sa suportati sa fiti facuti cu ou si otet vb de cei cu conserve nu d eposesori de e 46 ca aia va simtiti bine nu aveti decat eu nu.eu cand intru aici si intru zilnic ,ca nu postez e altceva nu vreau s avad 200 de randuri in care e facut juma de forum in toate felurile de orice ajuns care i s luat masina din 2000 sa fie clar ori luati masuri ori va pup dulce
vrei basini de e 46 iti spun imediat ma duc in germania si ti aduc e 46 din 99 super frumos negru cu climatronic si geamuri ele pe fata cu 6500.era pt frate mu dar nu i au acordat astia credit. sau un e 39 argintiu din 98 far apiele la 6500. cam ieftine cei drepat dar au airbag si sunt sigure . la racu muncesc non stop pe la masini si tot am energie se simte lipsa unei fete:P -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 07:05 PM |