![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Sunt posesor de e46 fost propietar de E34 si E30.Sincer din toate punctele de vedere am eu impresia sau E34 este o masina mult mai reusita decat e46?
Calitatea masinilor produse peste 95 a scazut drastic din punctul meu de vedere.Cu toate ca e34 era o masina destul de veche nu stiam mare lucru despre cum arata sub capota.Acum cu e46 ele sunt mecanic ![]() Din prisma designului nu are rost sa vorbim, e46 este un model foarte reusit ca design dar ca fiabilitate lasa mult de dorit. Ma bate un gand sa ma intorc la e34 , mai am sanse sa gasesc unul in mintile lui? majoritatea vazute erau"praf" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
frate ai putea sa te muti pe bmwclub.ro si sa ne lasi in pace cu criticilae tale obosite si cu cotetul tau plin de siguranta ==??iti spun sincer orice e 46 in afara de motorizarile ma mari este un cotet infect.ex 316 318 320
sii ursul asa conserva cum e se pisa pe e 46 pizdi.;in fine ca la noi sunt multi ursi darapanati .ai mare dreptate si ai mare dreptate sa le numesti cazan sau cum vrei tu.asta iti dau dreptate pt ca eu am muncit la niste ursi care nu stiu cum mai statea scaunul pe podea si nu cadea jos cu tot.ieri am scapat de asemenea exemplar de aici.doamne imi era frica sa pun cricul si pe lonjeron.dar de la astia care sunt ursulti morti ,pana la a afirma ca tot ce sa construit pana la e 46 si e 39 sunt cazane ,,,,,,,,,,,,,,e mare blasfemie.totusi ai putea face un lucru sa te ajuti si pe tine si pe noi.sa nu ne mai jignesti cu ironiile tale de posesor de masina suprema sau sa pleci de pe forum asa cum ai venit,iti recomand cu caldura un forum sigur si confortabil www.bmwclub.ro deci ai 2 variante ne accepti asa cum suntem noi pusti rachetisti co conserve saraci etc sau diapri defiitiv?? ca tu nu esti pasionat de bmw tu est iun alt basinos care pt el 46 este cea mai tare masina ieftina din lume,sorry ca s cam rautacios dat e a 2 a oara cand ma simt jignit si eu poate si altii si nu avem mari prietenii sa te suportam. pasionea ta este......orice nu bmw.ti ai luatbmw ca asa se poarta ca cei mai multi (pasionati )din tara asta de e 46 si e 39 nu ne strica lasa ne asa cum suntem du te tare si sigur .plssss sau vb civilizat si incearca sa nu ne mai jignsti masinile sau pe noi.si oricum masian ta pt noi sau unii de pe aici nu valoreaza mai nimc.e un alt e 46 si nimic mai mult ....... dupa fraza asta a ta auzi si pa ala cu alpina lui...bai trezestete vb de masini de serie mi am dat seama ca inca unu si a luat e 46.asa usor sunteti de identificat -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 07:03 PM |